dimecres, 5 de juny del 2024

S'organitza una jornada sobre com estalviar en la factura de la llum adreçada a comerços i empreses del municipi

El dimecres 12 de juny tindrà lloc una de les sessions d’orientació que formen part de l’Agenda Empresa 2024, organitzada des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, sobre com estalviar en la factura de la llum amb l’objectiu de sensibilitzar sobre l’ús òptim dels recursos energètics i aconseguir ser més sostenibles. Es realitzarà a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, de 10h a 12h, i està adreçada als comerços i empreses del municipi. La formació anirà a càrrec d’Eduard Altés, de l’empresa PROT Energia.

Les persones interessades cal que omplin un formulari d’inscripció a través d’aquest enllaç. Per a més informació es poden posar en contacte amb el servei de Promoció Econòmica de l’ajuntament a través del correu promocioeconomica@santperederibes.cat o trucant al telèfon 607 27 61 15. La propera jornada de l’Agenda Empresa girarà entorn de com parlar en públic i es realitzarà el 3 de juliol a la Biblioteca Josep Pla, de 10h a 12h.

En el marc de la dinamització comercial i promoció del comerç local, també s’han actualitzat els plànols informatius i de serveis dels dos centres comercials urbans, tant el de Ribes com el de les Roquetes. Les cartelleres comercials formen part de les accions que es fan de manera conjunta amb les associacions de comerciants del municipi, UCER i Fem Ribes, per tal de dinamitzar i promoure el comerç local. Funcionen com a elements identificatius de les zones comercials i alhora són un punt de promoció de les activitats que fan les entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada