divendres, 24 de maig del 2024

Obertes les aules d'estudi de les biblioteques municipals fins el 14 de juny

Les biblioteques municipals de Sant Pere de Ribes han ampliat els seus horaris per oferir aules d’estudi als estudiants que s’han de preparar els exàmens de final de curs, la selectivitat o d’altres proves acadèmiques. Les aules d’estudi són un espai idoni per concentrar-se i poder estudiar en un entorn tranquil i silenciós. Durant tot l’any se’n disposen permanentment al Centre Cultural El Local, el Centre Cívic L’Espai i a l’Espai Jove. En època d’exàmens, però, el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de les biblioteques amplia espais i horaris per donar major cobertura a les necessitats de les persones que estan cursant estudis. Cal tenir en compte, però, que les aules d’estudis no ofereixen els serveis habituals de les biblioteques, sinó que en el seu horari extraordinari es destinen a l’estudi.

Així, es pot estudiar a les biblioteques municipals Manuel de Pedrolo de Ribes i Josep Pla de les Roquetes fins a les 00.00 hores de dilluns a divendres, fins al 14 de juny, posant a disposició dels i de les estudiants uns espais habilitats a aquesta finalitat, a més de poder-ho fer en els horaris habituals de les biblioteques. L’horari de les aules d’estudis és de dilluns a divendres de 21.00 a 00.00 hores, els dissabtes de 16.00 a 20.00 hores i els diumenges de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

Les aules d’estudi permanents del Centre Cultural El Local i el Centre Cívic L’Espai es poden utilitzar igualment de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores; i les de l’Espai Jove estan disponibles els dimarts, dijous, divendres i dissabtes, de 16.00 a 21.00 hores, i dimecres, de 16.00 a 17.00 hores i de 19.30 a 21.00 hores.

Aquesta és una de les accions que es porten realitzant en els últims anys incloses en el Pla Local de Joventut amb l’objectiu de facilitar el projecte vital i l’emancipació del jovent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada