divendres, 7 de juny del 2024

Obertes les inscripcions per a un curs de monitor/a de lleure

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través del Pla Educatiu d’Entorn de les Roquetes i del Servei d’Educació i Inclusió i Vida Independent, impulsa un curs intensiu de monitor i monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, que tindrà lloc de l’1 al 15 de juliol. La seu del curs serà la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, i es realitzarà de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 15.30h a 19.30h.

Es tracta d’una formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. També el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització a través de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs està adreçat als joves de 18 a 25 anys i com a requisit es demana estar empadronat o empadronada al municipi. El preu d’inscripció és de 80 euros i la resta està subvencionada des del Pla Educatiu d’Entorn de les Roquetes i del Servei d’Educació i Inclusió i Vida independent del l’ajuntament. Les places són limitades i cal fer inscripció a través d’aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada