dimarts, 16 de novembre del 2021

Setmana del món Laboral (del 22 al 25 de novembre)

Les activitats, gratuïtes i de 3h de durada, seran de caràcter presencial i online del 22 al 25 de novembre en horari de matí.

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i les dues biblioteques públiques municipals celebren la setena edició de la Setmana del Món Laboral, de 22 al 25 de novembre, de 10 a 12h. La proposta inclou tres tallers de caràcter presencial que tindran lloc a la biblioteca Manuel de Pedrolo, adreçats a persones interessades a emprendre o buscar feina, i un quart taller via zoom dedicat a joves que finalitzen la seva etapa formativa i volen incorporar-se al món laboral.

Enguany es combina el format presencial i online, a diferència de l’any passat, que a causa de la situació excepcional de la pandèmia la sisena edició va organitzar-se amb un format no presencial i amb la proposta de cinc tallers via zoom.

El programa d’aquesta nova edició compta amb activitats adreçades a conèixer experiències, recomanacions i consells de diferents professionals, així com crear un espai de coworking (treball col·laboratiu) i de speed dating de treball (entrevistes laborals ràpides) per fomentar la contractació i la inserció al món laboral.
Per participar en les diferents activitats de la Setmana del Món laboral a Sant Pere de Ribes cal fer la inscripció prèvia emplenant el següent formulari:

La setena edició ofereix els següents tallers:

Dilluns 22 de novembre: 'Com iniciar el teu projecte? Espais coworking'. Xerrada impartida pel departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i adreçada a qualsevol persona interessada a saber quins són els passos a seguir per posar en marxa un projecte o negoci. (Presencial a la biblioteca Manuel de Pedrolo)

Dimarts 23 de novembre: 'Programes del Servei Local d’Ocupació i les eines al teu abast per trobar feina'. Xerrada realitzada pel SLO, i per la mateixa Biblioteca per tal d’explicar quins projectes es duen a terme des del departament d’ocupació de l’ Ajuntament de Sant Pere de Ribes i quins són els recursos que ofereixen les biblioteques si en aquests moments estàs en recerca de feina. (Presencial a la biblioteca Manuel de Pedrolo)

Dimecres 24 de novembre: 'He acabat els estudis, com puc accedir al mercat laboral?' Xerrada adreçada a tots aquells joves que han finalitzat o ho faran en breu, la seva etapa formativa i cerquen la seva primera feina. S’explicaran els programes dels que es poden beneficiar i què demana actualment el mercat laboral. (Activitat online via zoom)

Dijous 25 de novembre: Speed Dating: entrevistes ràpides de selecció. Hi participaran 3 empreses del municipi que en aquests moments tenen ofertes disponibles i un total de 24 persones candidates.

Tots els tallers són gratuïts, amb l’objectiu d’afavorir la incorporació al món laboral de les persones en situació de cerca de feina i resoldre els dubtes que puguin sorgir al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada