dilluns, 22 de novembre del 2021

40 Establiments i empreses participen en les jornades de formació per a la millora de la digitalització dels seus negocis

Els dies 4, 11 i 18 de novembre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través de l’àrea de Promoció Econòmica, va organitzar diverses accions formatives en línia a càrrec de l’especialista en màrqueting digital i comunicació Marisol Garcia Llerena i de l’especialista en fiscalitat i empresa Sergi Pujol, en les quals van participar més de 40 empreses i comerços locals amb el propòsit de fomentar la digitalització, augmentar la seva visibilitat en les xarxes socials i conèixer el tractament fiscal dels ajuts i subvencions.

Les xarxes socials s’han convertit en un espai de connexió amb els clients, promocionar-se i donar a conèixer les activitats i serveis que s’ofereixen. És important ser-hi, però cal conèixer primer quina és la més convenient per a  cada negoci. Precisament, aquest era l’objectiu principal de la formació que va tenir lloc el dia 4 de novembre, “Quina és la millor xarxa social per promocionar el meu negoci?”, on les persones participants van poder identificar les principals xarxes socials, els diferents perfils de persones usuàries que tenen, les transformacions generades per les noves tecnologies i les eines web 2.0 que permeten realitzar una campanya de màrqueting on-line.

Pel que fa a la segona formació del dia 11 de novembre, “L’Instagram com a eina de promoció directa”, les empreses i comerços locals que hi van participar van poder conèixer el funcionament estratègic de l’Instagram, les seves finalitats i les seves aplicacions empresarials, així com descobrir les principals eines digitals de gestió i disseny per realitzar una bona acció promocional.

La jornada va finalitzar amb una tercera sessió formativa telemàtica, ”Fiscalitat de les subvencions d’empreses i altres incentius”, impartida el 18 de novembre, de 14h a 16h, a càrrec de l’especialista en fiscalitat i empresa Sergi Pujol. L’activitat estava adreçada a les empreses i comerços locals que volien saber sobre el tractament fiscal que han de rebre les subvencions i els ajuts econòmics que hagin pogut tenir durant el període 2020-2021, així com conèixer els diferents incentius que existeixen actualment per a les empreses.

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, que treballa amb el suport del SIE, gestiona diversos serveis i recursos en matèria de creació de noves empreses, consolidació i creixement empresarial, i formació empresarial i difusió per donar impuls a empreses locals del municipi. Els empresaris o empresàries que estiguin interessats en la formació o orientació empresarial poden demanar cita prèvia a l’e-mail sie@mancomunitat.cat, trucar al telèfon 93 810 06 98 (opció 3) o bé posar-se en contacte amb les OAC de Ribes i de les Roquetes (93 896 73 00). En aquesta visita podran conèixer els diversos programes i ajuts empresarials que ajudaran a millorar en diversos aspectes de l’activitat empresarial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada