dijous, 18 de març del 2021

Novetat bibliogràfica

Emprendre no és ni més ni menys que voler aprendre a viure d’una manera diferent. Si t’ha enamorat una idea, si vius i somies amb fer-la realitat...Aquest llibre t’ajudarà a trobar les respostes per emprendre amb èxit ¿ I per què aquest llibre és per a tu? Perquè l’autor és com tu, un emprenedor que viu de fer realitat els seus somnis i somia amb seguir fent-ho. 

Perquè ha caigut centenars de vegades i no li ha estat fàcil tornar a aixecar-se, però ho ha aconseguit. Perquè ha descobert que emprendre no és més que aprendre a viure d’una manera diferent i per això cal tenir un mapa, el teu mapa. I perquè quan més perdut estava, es va prometre que si tornava a renéixer, ajudaria a altres persones, plenes d’il·lusió com ell, a fer realitat els seus somnis d’emprendre i construir un món millor. Aquest moment és ara! 

L’autor entén l’emprenedoria com un mitjà per viure, no com un fi. Per això, et proposa un camí perquè l’èxit també estigui en el trajecte cap als teus propòsits. Aquest llibre sens dubte, és l’eina d’un somiador per ajudar-te a crear el teu propi pla, la teva pròpia vida. 

Disponibilitat a la biblioteca Manuel de Pedrolo

Text extret de la pàgina web: https://www.casadellibro.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada