dimecres, 31 de març del 2021

El Servei Local d'Ocupació posa en marxa diversos cursos per a persones en procès de recerca de feina o que busquin una millora laboral

El curs de carretoner, organitzat pel Servei Local d’Ocupació, podria tenir en breu noves edicions, després que 75 persones no s’hi hagin pogut inscriure en quedar exhaurides les 20 places disponibles. Aquesta és una de les ofertes formatives que ha preparat l’Ajuntament i que són gratuïtes per a les persones inscrites en el Servei Local d’Ocupació i es trobin en procés de recerca de feina o de millora laboral. Les persones que estiguin interessades en assistir a qualsevol dels cursos poden enviar un correu electrònic a
serveilocalocupacio@santperederibes.cat o bé enviar un missatge de Whatsapp al 687 729 333. Aquest telèfon no està habilitat per atendre trucades.

Un total de 20 persones han participat en el curs de carretoner, de 20 hores, entre el 24 i el 30 de març. El Servei Local d’Ocupació ha rebut, però, un total de 95 sol·licituds d’inscripció, motiu pel qual s’està valorant la possibilitat d’oferir més cursos en breu per poder anar cobrint la demanda rebuda.

Les properes formacions que s’oferiran seran de mosso de magatzem i reposador (nivells I i II), de 30 hores; Excel i Word nivell mig, de 20 i 30 hores, respectivament; i ACTIC nivell bàsic i mig, de 30 hores. Aquestes formacions s’oferiran a través del Campus de Sant Pere de Ribes. L’aprenentatge serà, així, en línia i les persones inscrites podran anar seguint els cursos en l’horari que els vagi millor. També s’ha previst formació de monitora de menjador i transport escolar, així com de vetlladora. Aquestes dues formacions s’oferiran mitjançant Campus i també seguiment de sessions en directe.

Taller en línia sobre els principals canvis en el mercat de treball

El Servei Local d’Ocupació ha programat per al 7 d’abril el taller en línia Nous temps, nous talents, de 24 hores, en el qual es treballaran els principals canvis en el mercat de treball; les oportunitats existents i com trobar-les, i les habilitats, així com la importància de definir un objectiu laboral. Les preinscripcions estan obertes.

En els darrers mesos, s’han posat en marxa altres ofertes formatives adreçades a les persones que formen part de la borsa del Servei Local d’Ocupació. El mes de febrer, es van oferir dos tallers, un de recerca de feina amb Smartphone i un altre de Linkedin, en els quals hi van participar 18 i 16 persones, respectivament. Aquest mes de març, s’ha realitzat el curs de recerca de feina per competències, en el qual hi han participat 10 persones. També s’està duent a terme el curs de preparació per l’ACTIC nivell mig, de 60 hores (presencial, a l’aula d’informàtica de Can Puig), amb la participació de 8 persones, com a mesura per garantir les distàncies adequades establertes pels protocols sanitaris per la Covid-19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada