dissabte, 10 de novembre del 2018

La segona jornada de networking empresarial de l'any abordarà les millors estratègies per parlar en públic

El proper dijous 22, a partir de les 9 del matí, a la sala de plens de l’edifici de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes, tindrà lloc la segona sessió de les Jornades de Networking organitzades per l’Ajuntament. L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, serà l’encarregada de presentar una sessió on es treballaran diferents maneres de parlar en públic de manera eficient i entenedora. L’experta en comunicació i vendes Montse Ramos, de la consultora Olivares i Ramos, serà la responsable d’impartir la formació, que es dividirà en dos blocs.
Per començar, s’enfocarà el procés preparatori de parlar en públic, en especial la identificació de l’objectiu i la construcció del discurs. Un cop acabat el bloc, la pausa pel cafè servirà d’espai de networking entre empreses, entitats i particulars, que podran intercanviar idees i necessitats sobre els seus respectius projectes. A continuació, la segona part de la jornada parlarà de la posada en escena, de la presentació, la comunicació no verbal i la gestió de temps i espai. La jornada és gratuïta, les places són limitades i la inscripció es pot fer mitjançant el formulari que es troba a la pàgina web  i enviant-lo a  l’adreça de correu electrònic de Promoció Econòmica.
La sessió forma part de la cinquena edició de les Jornades de Networking Empresarial, que a l’abril ja va celebrar un acte sobre com preparar una campanya d’e-mail màrqueting. És, també, la darrera activitat del calendari d’accions d’emprenedoria d’aquest 2018, organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb l’objectiu d’assessorar, formar i donar visibilitat a les diferents iniciatives i projectes d’emprenedoria existents al municipi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada