dijous, 8 de novembre del 2018

Nova adquisició

Rediseña tu negocio: nuevas herramientas de innovación y definición de la strategia
Patrick Van der Pijlm
658.01 Pij      (Noves empreses)

Dirigida a emprenedors, directius i professionals, Redissenya el teu negoci és la guia més completa sobre les eines, competències i actituds que avui dia resulten imprescindibles per fer front a l'ambigüitat i crear valor a partir de la incertesa.

Redissenya el teu negoci presenta el procés de disseny de doble bucle, una estratègia que permet crear i augmentar el valor d'un producte o empresa mitjançant la implementació de pràctiques col·laboratives que qualsevol pot aprendre i posar en marxa.

El llibre inclou les reflexions i experiències personals d'un nombrós grup de líders d'opinió: Steve Blank i els plantejaments sobre innovació; Alex Osterwalder i els diferents models de negoci; Nancy Duarte i les aplicacions de l'storytelling; i Rob Fitzpatrick i la realització d'entrevistes. Així mateix, una sèrie de guies visuals descriuen amb tot detall més de 20 eines estratègiques i 48 casos pràctics, tots ells extrets del dia a dia de grans empreses, com ING Bank, Audi, Autodesk i Toyota Financial Services, però també hi ha espai per a les petites empreses emergents, incubadores d'idees i organitzacions socials.

Redissenya el teu negoci és la guia definitiva per aconseguir que la innovació es converteixi en una de les senyes d'identitat de la teva empresa.


Text extret del web: https://www.planetadelibros.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada