dimarts, 12 de gener del 2016

Adquisicions de gener


Aquest mes hem incorporat diferents novetats al fons del Món Laboral de la Biblioteca Manuel de Pedrolo:

Comunicació persuasiva per a l'entrevista de feina
Gina Aran
UOC, 2014
331.96 Ara (Secció Eines

La millor entrevista és la que et permet saber el més encertadament possible en qui pots CONFIAR per poder-li delegar, com si fossis tu mateix, qualsevol missió. Com fer bé aquells primers minuts d’obertura de la confiança? La Gina Aran dóna algunes claus increïblement eficaces per a aspirants a un lloc i per a les persones que l’ofereixen.

Una guia pràctica del que cal tenir en compte per superar amb èxit entrevistes de feina. Per a entrevistadors i entrevistats.

Podeu trobar més informació al seu blog:

I a Youtube podeu veure la presentació del llibre:




Buscar trabajo para dummies
Maite Piera
PAPF, 2011
331.96 Pie (Secció Cerca de feina

El mercat laboral està complicat i la competència és feroç. Per això, aquest llibre t’ofereix tota l’ajuda que necessites per qualsevol procés de cerca de feina. Abans de començar a fer currículums , reflexiona i busca el teu costat més vistós de les teves habilitats i experiència, entrenat per l’entrevista, posa en ordre el teu currículum, descobreix com et pots moure per internet, que valoren els caps de Recursos Humans, com actuar i com utilitzar de manera intel·ligent la teva xarxa d’amics i coneguts. Buscar trabajo para Dummies et donarà un plus que la resta de cadidats.

Enllaços on podeu trobar més informació:




També hem incorporat al nostre fons el Temari d’Auxiliars Administratius de Corporacions Locals, de l’editorial ADAMS, editat l’any 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada