dimarts, 9 de febrer del 2016

Programa "FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2015"

SI ETS JOVE:

Què és: Un programa que combina formació i contractació.

A quí va adreçat:

A joves entre 18 i 29 anys que disposin del títol de l’ESO, batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig, en situació d’atur i apuntats a l’oficina del SOC, prioritàriament amb experiència laboral i amb certificat de Garantia Juvenil


Què ofereix:

- FORMACIÓ: les empreses del sector del comerç i hostaleria seleccionaran els perfils més adequats a les seves necessitats, i un cop seleccionats, els participants rebran entre 90 i 150 hores de formació relacionada amb el lloc de feina. La formació es podrà realitzar abans de la contractació o de manera simultània, segons les necessitats de l’empresa. 

- CONTRACTACIÓ: serà per un període mínim de 6 mesos, amb qualsevol tipus de contracte a temps complet o parcial, (mínim 4 hores). Les empreses han d’estar ubicades a la comarca del Garraf i Alt Penedès. 

SESSIÓ INFORMATIVA!!!! DIMECRES 17 DE FEBRER A LES 11H A LA SALA DE PLENS DE L’AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES A ROQUETES (PL. VINYA D’EN PETACA)

SI ETS EMPRESA:

Què és: És un programa innovador desenvolupat en el marc de la “Garantía Juvenil” implementat pel Pla d’Ocupació Juvenil de la Generalitat de Catalunya 2014-2020 i que formació i contractació.

Què ofereix:

- FORMACIÓ: adaptada a les necessitats del lloc de feina i del sector de l’empresa (comerç i hostaleria). Durada mínima de 90 hores i un màxim de 150 hores i es podrà realitzar, total o parcialment, abans del contracte o de manera simultània, d’acord amb les necessitats de les empreses. 

- CONTRACTACIÓ: haurà de ser per a un període mínim de 6 mesos, amb qualsevol modalitat contractual a temps complet o a temps parcial, (mínim 50% de la jornada ordinària), sempre i quan es respectin els requisits i limitacions d’hores de l’actuació de formació. Data límit de contractació: 1 de setembre 2016

- SUBVENCIÓ: correspondrà a la quantia equivalent al salari mínim interprofesional (648,60€) per jornada completa, o la part proporcional si la jornada és parcial, per un període màxim de 6 mesos. 

- REQUISITS: les empreses han d’estar ubicades a la comarca del Garraf i Alt Penedès. L’empresa o centre de treball no ha d’haver acomiadat a cap persona del mateix perfil o categoria professional qualificat d’improcedent o nul per l’òrgan judicial, ni ha d’haver realitzat un acomiadament col·lectiu en els 3 mesos anteriors a la subscripció del contracte laboral emmarcat dins del programa. 

L’empresa ha de comprometre’s a destinar una persona de la seva plantilla, per fer les funcions de tutorització a l’empresa. Aquesta persona haurà d’informar, orientar, ensenyar i supervisar perquè es desenvolupin les tasques vinculades al lloc de treball, i no podrà tenir assignats més de 5 participants.

Per últim, l’empresa ha d’establir un sistema flexible en la jornada laboral que permeti combinar formació i treball efectiu.

Tràmits administratius i pagament de les subvencions

Per tramitar la sol·licitud, les empreses rebran assessorament tècnic per part de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en qualsevol dels processos a desenvolupar durant el projecte. Els terminis de pagament de les subvencions es realitzarà en un primer pagament del 80% de la quantia bonificada, i un segon pagament del 20%.

PROGRAMA “FEM OCUPACIÓ PER A JOVES”

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Fem Ocupació per a Joves”, regulat per l’Ordre EMO/256/2015”.

Més informació:

Dora Pedregal
93 8109284 - 93 896 7300
pedregalpd@santperederibes.cat

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada