dilluns, 14 de desembre del 2015

Noves adquisicions

A la Biblioteca Manuel de Pedrolo hem incorporat aquest més una novetat del fons de Món Laboral:

¿Tienes una startup?: todas las claves para conseguir financiación

Luis Martín Cabiedes
Gestión 2000, 2015
658.1 Mar (Secció Noves empreses)


El major expert en negocis digitals analitza totes les claus per portar a terme la teva start up. L’obra ofereix un repàs a tots aquells aspectes que es consideren claus per obtenir l’èxit en un sector tan competitiu i exposat els últims anys com és el dels negocis a internet. Abans d’entrar en detall, l’autor emmarca l’obra en el debat de si existeix una bombolla tecnològica i quines possibilitats tenim d’encaminar-la dins d’uns paràmetres de normalitat en el futur. Martín Cabiedes respon ordenadament a totes aquelles preguntes que els emprenedors i algun inversor es fan fa anys i que suposen el veritable mapa del tresor. A on i com es troba un inversor?, És necessari fer un business plan?, Quin és el moment de fer-lo?, Com puc protegir la meva idea de plagi?...

Luis Martín Cabiedes és llicenciat en Filosofia per la Universitat Complutense de Madrid, MBA per IESE i analista financer per el CFA Institute. El 1989 es va incorporar al grup Europa Press, del qual va ser co-president durant dotze anys.

El 1998 va començar a invertir a empreses tecnològiques en etapa de llançament. Aquesta activitat d’inversió, primer com “business angel” i més endavant amb el seu propi fons de Venture Capital, Cabiedes & Partners, constitueix ara la seva ocupació principal. Ha realitzat més de setanta inversions a startups d’internet i tecnologia, entre elles Ole, Myalert, Acceso o més recentment Privalia, Trovit, Offerum, Blablacar i Tendeo.

Des de l’any 2008, Cabiedes és professor a temps parcial a IESE, on imparteix classes de Entrepreneurship i Entrepreneurial Finance.

Si voleu saber més de l’autor, el podeu seguir a:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada