dissabte, 6 de maig del 2023

Què pot fer per tu el Programa 30+?

Si ets una persona en situació d'atur de 30 anys o més, et donem formació i et facilitem adquirir experiència professional.

Si ets una empresa, pots rebre una subvenció de fins a 10.500,03 € per cada contracte dins del programa.

Tant les empreses com les persones beneficiàries del programa reben acompanyament i assessorament en tot el procés.

T'interessa? 

Demana'ns informació!



- 683 33 02 24





El 30Plus és un programa innovador destinat a la inserció laboral de persones en situació d'atur, de 30 anys o més, empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges.

El programa també té la finalitat de donar suport a les empreses i entitats per a fomentar la contractació. Les entitats contractants seran beneficiàries d'una subvenció, equivalent al salari mínim interprofessional, (1.166,67 euros al mes) fins a un màxim de 10.500,03 € (9 mesos de subvenció a jornada completa).

Poden ser beneficiàries les empreses, així definides en el dret mercantil, els autònoms, les societats civils privades i les institucions sense afany de lucre.

Es prioritzaran els contractes indefinits, les persones majors de 45 anys i les persones en situació d’atur de llarga durada. Les persones participants rebran acompanyament laboral, orientació personalitzada i formació adient al lloc de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada