dijous, 20 d’abril del 2023

Què et cal saber per emprendre?

L’Espai Empresa Roquetes acollirà els dies 25 i 26 d’abril una nova edició del curs pràctic “Què et cal saber per a emprendre”, organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el SIE-Mancomunitat Penedès-Garraf, que es durà a terme en horari de 9.30h a 13.30h.

El curs és gratuït i cal fer inscripció prèvia mitjançant aquest formulari en línia. Per a més informació sobre aquesta formació podeu adreçar-vos a Promoció Econòmica (tel. 607 276 115 o promocioeconomica@santperederibes.cat) o al Servei d’Iniciatives Econòmiques - Mancomunitat Penedès Garraf (tel. 93 810 06 98 sie@mancomunitat.cat).

Durant les sessions formatives es parlarà de les habilitats necessàries per a emprendre, la idea empresarial i es tractaran exemples pròxims. També està enfocat per donar a conèixer les claus en l’elaboració del Pla d’Empresa i del Pla Comercial, així com conceptes jurídics, financers, sobre fiscalitat i aspectes generals.

La finalitat del curs és millorar la capacitat emprenedora, aconseguir que l’emprenedor o emprenedora conegui les eines per analitzar i identificar la seva activitat, de manera que pugui els i les participants puguin establir un pla i executar-lo amb els recursos disponibles perquè així pugui tirar endavant el seu projecte empresarial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada