dimecres, 22 de març del 2023

Cap a una emprenedoria conscient

El sistema actual, o dit d’una altra manera, el capitalisme que actualment regeix sobre les societats humanes, ens ha fet creure que els recursos necessaris per cobrir el nivell de producció i consum que genera, són sobrants o inclús il·limitats. Tot això és fictici i, a més, inevitablement hi van agafats de la mà les desigualtats socials cada vegada més estratificades i condicions laborals estremidores.

Avui dia és necessari parar, reflexionar i actuar. Si bé és cert que moure’ns en un altre sistema econòmic fora de l’esquema actual és quasi una utopia, la clau està a presentar aquest esquema amb una nova visió, un altre enfocament. Seria possible un capitalisme verd, conscient i amb responsabilitat social?

Com a societat, hem d’aprendre a emprendre amb models innovadors, que ofereixin un equilibri ambiental i social. Al cap i a la fi, és pel nostre bé comú com a espècie. Si continuem actuant com si el planeta fos un pou sense fons i amb la deshumanització vigent, està ben clar que estem jugant a una loteria amb moltes possibilitats d’encert, i amb un premi gens agradable.

Al cap i a la fi, nosaltres, sense el planeta Terra deixem d’existir, però el planeta Terra, sense nosaltres, continuarà donant voltes.

A les biblioteques trobaràs:

coordinadors: Juan Benavides Delgado, Almudena Díez Barba, Javier Camacho Ibáñez









Joan Ramon Sanchis Palacio, Vanessa Campos Climent, Ana Teresa Ejarque Catalá








Ryan Honeyman, Tiffany Jana









Ana Palencia










Màrius Martínez










Eudald Carbonell









Selecció de webs:

Empresa i producció sostenible
Empresa sostenible
La sostenibilitat, estratègia rendible per a les empreses

També et pot interessar:

Energies renovables a l’empresa
Prestatge virtual de consum

Informació extreta de la Biblioteca Virtual




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada