divendres, 3 de febrer del 2023

Novetat a la biblioteca

L’Autor bestseller del New York Times, Cal Newport, ens ofereix una proposta audaç per alliberar els treballadors de la dictadura de la safata d’entrada i desencadenar una nova era de productivitat.

Els professionals moderns es comuniquen constantment. Els seus dies es defineixen per un incessant bombardeig de missatges entrants i converses digitals d’anada i tornada, un estat de xerrameca constant i estressant de la qual ningú no pot desconnectar i, per tant, no es disposa de l’amplada de banda cognitiva necessària per fer una feina productiva.

Basant-se en anys de recerca, a Un mundo sin e-mail, Cal Newport, escriptor i professor de ciències de la computació, sosté que el nostre enfocament actual del treball està equivocat i exposa una sèrie de principis i instruccions per corregir-ho.

L’autor advoca per un lloc de treball on processos clars defineixen com s’identifiquen, distribueixen i revisen les tasques. Cada persona treballa en menys tasques i es redueix la càrrega creixent de tasques administratives.

Per sobre de tot, la comunicació important s’optimitza i les safates d’entrada i les safates d’entrada i els canals de xat deixen de ser l’element central del procés d’execució de la feina.

Un món sense correu electrònic et convencerà que ha arribat el moment de fer canvis audaços i et mostrarà exactament com dur-los a terme

Text extret de la pàgina web:  https://www.casadellibro.com

Veure disponibilitat a les biblioteques


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada