dijous, 31 de març del 2022

L'Ajuntament posa en marxa el cercador en línia "Dones en xarxa" de talent femení


L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha creat el cercador web Dones en xarxa (www.santperederibesdona.cat), en el marc del Dia Internacional de les Dones celebrat el passat 8 de març, amb l’objectiu de donar visibilitat al col·lectiu i empoderar a les dones del municipi.

El recurs en línia convida a totes les dones a inscriure’s i a formar part d’aquesta xarxa per compartir el seu perfil personal i professional, sigui quin sigui, i aportar valor, experiència i coneixement. També servei com a plataforma per oferir serveis professionals a tots els públics i promoure la interrelació. En pocs dies, ja són 23 dones les que s’hi han sumat.

El cercador digital ajudarà a trobar dones amb perfils i activitats de diferents disciplines i sectors. Per formar-hi part és molt senzill i el mateix portal www.santperederibesdona.cat disposa d’un formulari d’alta.

La regidora d’Igualtat de Gènere, Feminisme i LGTBI de Sant Pere de Ribes, Antonia Pulido, ha explicat que amb accions com aquesta “volem donar visibilitat a totes les dones, perquè totes tenim coses a aportar, i així es conegui el talent femení que tenim al municipi, al mateix temps que estem promovent la igualtat en la nostra lluita diària i constant de construir una societat més justa i no discriminatòria”.

En la mateixa línia aquest mes de març es va fer la jornada “ETS DONA I SE'T FA DIFÍCIL SEGUIR AVANÇANT?”, organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la participació de l’Associació “Dones que inspiren”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada