dimecres, 1 de setembre del 2021

Obertes les inscripcions a l'Escola Municipal de Persones Adultes (EMPA)


L’Escola Municipal de Persones Adultes (EMPA) reprèn les inscripcions per al curs 2021-2022 del 2 al 9 de setembre, després que el juliol també es va dur a terme un primer termini. Quant a l’oferta formativa i a la formalització de les inscripcions consulteu el bloc del centre o contacteu-hi a través de Whatsapp al 687 729 404. Les persones que ho necessitin es poden adreçar presencialment a les dependències de l’EMPA al nucli de Ribes, a la Masia Can Puig (carrer Major, 110), o a l’Aulari Blanc de les Roquetes (carrer Miquel Servet, sense número), en tots dos casos els dimarts, dimecres i dijous, de 10h a 13h.
Un cop finalitzi el període d’inscripcions, es formaran els grups i l’EMPA es posarà en contacte amb les persones que han obtingut plaça, tot seguint el calendari establert. El 16 de setembre es publicarà la llista de l’alumnat admès per grup i ensenyament i la llista d’espera. La matriculació s’haurà de fer del 20 al 24 i del 21 al 30 de setembre s’iniciarà el curs amb sessions de benvinguda.

Oferta formativa variada

L’EMPA compta amb una oferta formativa que engloba els ensenyaments oficials i bàsics i la introducció a la informàtica. Pel que fa a ensenyaments oficials, compta amb els cursos dels nivells 1 i 2 de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO); cursos de preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior i a la Universitat per a majors de 25 i de més de 40 anys, i per als nivells d’anglès 1, 2 i 3, i de castellà A1 i A2 (aquest darrer s’estrena el curs 2021-2022). L’Escola Municipal de Persones Adultes és, a més, centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya per a l’estudi de Graduat d’Educació Secundària a distància.

Quant a ensenyaments bàsics, ofereix els nivells instrumental 1 (per començar a llegir i escriure), 2 (per millorar la lectura, l’escriptura i el càlcul) i 3 (per adquirir coneixements de cultura general i preparació al GESO).

L’EMPA ofereix, a més, els cursos d’introducció a la informàtica d’Informàtica i Societat (per optimitzar les eines a l’abast de l’usuari, com el correu electrònic, el treball en línia, les xarxes de coneixement i l’autoformació) i de Tecnologies de la Informació i el Coneixement (per consolidar els coneixements bàsics, Internet i processador de text).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada