divendres, 30 d’abril del 2021

Recomanació

Fuig de la rutina i aprèn a viure i a treballar en ruta amb aquest revelador i pràctic manual de Lonely Planet!. Aquesta guia pràctica inspira i motiva a totes aquelles persones amb l'objectiu de començar una nova vida que els permeti integrar el treball en la seva vida perquè aquesta sigui més flexible i, així, poder viatjar més i viure millor esdevenint un nòmada digital.

El llibre tracta dels aspectes pràctics per a treballar en ruta: com generar ingressos, gestionar el canvi de carrera, mantenir-se en contacte amb la família, alimentar noves relacions socials, què fer amb les pertinences, com superar els temors típics abans de la partida, com mantenir-se sa en aquesta nova vida i molts més consells. També presenta una sèrie de destinacions ideals per als nòmades digitals. 

La guia del nòmada digital ha estat escrita per alguns dels autors de Lonely Planet que van adoptar aquesta forma de vida, i bolquen els millors consells, idees i relats viscuts en primera persona per mostrar el que significa realment viure i treballar en ruta. 

Text extret de la pàgina web: https://bibliotecavirtual.diba.cat/mon-laboral

Lectura disponible a la plataforma digital eBiblio
Lectura disponible a les biblioteques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada