divendres, 19 de febrer del 2021

Més dotació econòmica per donar suport a empreses i professionals del sector turístic català

El Departament d’Empresa i Coneixement ha ampliat el pressupost inicial d'ajuts directes per a empreses i autònoms del sector turístic afectats per la Covid-19, amb l'objectiu de donar cobertura a la totalitat de beneficiaris.

L’ajut que es va posar en marxa el passat 26 de novembre consta d'un pagament únic destinat a guies de turisme de Catalunya habilitats; titulars d’establiments d’allotjament turístic (establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural); agències de viatge; empreses explotadores d’habitatges d’ús turístic, i establiments i activitats d’interès turístic. Dins d’aquest últim grup s’incloïen les activitats següents: congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme; cicloturisme; enoturisme; ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques, i activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.

En concret, les subvencions consistien en una aportació de:

Guies de turisme habilitats: 2.000 euros.

Establiments d'allotjament i establiments i activitats d’interès turístic: de 5.000 a 20.000 euros segons el nombre de treballadors.

Empreses explotadores de HUTs: de 5.000 a 10.000 euros segons el nombre de treballadors.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada