dijous, 9 de maig del 2019

Cursos del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació oferta cursos gratuïts i una jornada d'entrevistes per cercar feina
El Servei Local d’Ocupació (SLO) de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes prepara noves accions per ajudar a veïns i veïnes a cercar feina i millorar les seves capacitats i competències laborals. D’una banda ha anunciat l’oferta de quatre nous cursos que començaran aquest mes de maig en horari de matí i, d’altra, la celebració d’una jornada d’entrevistes ràpides – Speed Dating – el 16 de maig amb empreses que operen al municipi i a la comarca.
L’oferta formativa és variada per tal de formar persones en diferents àmbits. Al curs de Gestió emocional, del 13 al 17 de maig, amb una durada de 20 h, es treballarà la identificació i gestió de les emocions en moments de canvi. També s’ofereix un curs vinculat a l’àmbit del Treball competencial i la recerca de feina per competències, per aprendre a identificar-les, potenciar-les i construint un currículum a mesura. Aquest curs tindrà una durada de 28 h en horari de matí del 20 al 31 de maig.
També s’ha organitzat un curs teòric-pràctic de 20 h per adquirir el carnet de carretoner del 20 al 23 de maig i una formació més extensa, 50 h, de capacitació bàsica en manteniments de parcs i jardins entre el 29 i el 14 de juny.
Per conèixer més informació, els requisits d’accés o fer la inscripció, us podeu adreçar a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o enviar un correu a serveilocalocupacio@santperederibes.cat.
Jornada d’entrevistes amb empreses locals
La jornada d’Speed dating que es farà a la Vinya d’en Petaca de les Roquetes el 16 de maig, consisteix a entrevistar-se, en poc temps, amb diverses empreses que tenen necessitat de contractar personal i estan interessades a seleccionar persones candidates durant la jornada.
Les empreses participants cerquen perfils professionals molt variats segons el sector al qual pertanyen. Algunes de les ofertes són de personal de supermercats, comerç, restaurants, perruqueria, mecànics, soldadors, personal administratiu, cuiners, monitors de lleure, professorat d’anglès, neteja i gerontologia.
El SLO ha remarcat que la iniciativa per ajudar a trobar feina està tenint molt bona acollida i alguna ocupació està gairebé plena. Les persones interessades poden inscriure’s en més d’una oferta escribint a serveilocalocupacio@santperederibes.catindicant les dades personals o adreçar-se al club de feina a Ribes (Can Puig), els dilluns de 9 a 14 h, o a les Roquetes (Aulari Blanc), els dimarts de 9 a 13 h.
El Servei Local d’Ocupació és un servei públic gratuït que ofereix l’Ajuntament tant a la ciutadania com a les empreses, per informar, assessorar i gestionar aspectes relacionats amb l'ocupació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada