dimecres, 27 de juny del 2018

El programa "Fem ocupació per a joves" ja ha inserit 4 joves

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes fa una crida als joves del municipi que compleixin els requisits a adherir-se al programa Fem Ocupació per a Joves, atès que és una bona oportunitat per formar-se i trobar feina. Precisament l’objecte d’aquest projecte és afavorir la inserció laboral de les persones joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d'atur i prioritàriament amb experiència professional, proporcionant-los, entre altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball. Actualment ja ha inserit 4 joves de la comarca i disposa encara de places lliures.
Els beneficiaris del programa són, d’una banda, joves que han de disposar del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), de batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig i, de l’altra, les empreses, entitats o institucions del sector serveis (preferentment dels àmbits d’atenció al client, comerç, hostaleria i administratiu) ubicades a la comarca del Garraf i l’Alt Penedès disposades a contractar-los. Les empreses participants rebran una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional (707,60€) per jornada completa, o la part proporcional si la jornada és parcial. La contractació dels joves haurà de ser per a un període mínim de 6 mesos, amb una modalitat contractual que respecti els requisits i la limitació d’hores de la formació i un salari corresponent al contracte i al conveni del sector o l’empresa. El termini per a la contractació finalitza el 7 de novembre. Pel que fa a l’actuació formativa, d’entre 90 i 150 hores, serà obligatòria per a tots els participants i estarà vinculada amb el sector o branca del lloc de treball. Cadascuna de les persones joves que participin en aquest programa rebrà experiència professional mitjançant contracte laboral, formació vinculada al contracte de treball i orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.
Els i les joves i empreses que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb l’Ajuntament trucant al tel. 93 810 92 10 o bé a través  de l’adreça de correu electrònic ocupacio@santperederibes.cat.
Fem Ocupació per a joves és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i gestionat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada