dimarts, 10 d’abril del 2018

Nova edició del programa “FEM OCUPACIÓ PER A JOVES”

Tens entre 18 i 29 anys i busques feina? Tens el títol d'ESO, batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà? Participa al programa "Fem Ocupació per a Joves":  

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes inicia una nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves. Aquesta és una iniciativa que combina formació i contractació amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de les persones joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d'atur i prioritàriament amb experiència professional, proporcionant-los, entre altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball.
Els beneficiaris del programa són, d’una banda els joves que disposen del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), de batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig i, d’altra banda les empreses, entitats o institucions del sector de comerç, hostaleria i administració, preferentment, ubicades a la comarca del Garraf i l’Alt Penedès. Les empreses beneficiaries rebran una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional (707,60€) per jornada completa, o la part proporcional si la jornada és parcial. La contractació dels joves haurà de ser per a un període mínim de 6 mesos, amb una modalitat contractual que respecti els requisits i la limitació d’hores de la formació i un salari corresponent al contracte i al conveni del sector o l’empresa. L’actuació formativa, d’entre 90 i 150 hores, serà obligatòria per a tots els participants i estarà vinculada amb el sector o branca del lloc de treball. Cadascuna de les persones joves que participin en aquest programa, rebrà experiència professional mitjançant contracte laboral, formació vinculada al contracte de treball i orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.
Els i les joves i empreses que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb l’Ajuntament trucant 938109290 o bé a través  de l’adreça de correu electrònic ocupacio@santperederibes.cat. La data límit de contractació serà el 7 de novembre de 2018. L’any passat el programa va tenir una bona acceptació per part d’empreses i els joves.
Fem Ocupació per a joves és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i gestionat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada