dijous, 19 d’abril del 2018

Com dissenyar una campanya d’email màrqueting des de zero

Aquest mes d’abril començarà la V edició de les jornades networking empresarials al municipi que s’emmarquen en el calendari d’accions d’empresa i emprenedoria que organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb l’objectiu de donar suport a les empreses i persones emprenedores a través de la formació i la interacció.
Aquesta jornada tindrà lloc el dimecres 25 d’abril, de 9h a 14h, a la Masia Can Puig (c. Major,110), i tractarà “Com dissenyar una campanya d’email màrqueting des de zero”. En el programa de la jornada es treballarà què cal saber abans de crear una newsletter, l’organització dels subscriptors amb llistes, la creació d’un formulari de registre, els tipus de campanya d’email màrqueting i l’enviament i seguiment d’aquesta. La sessió l’impartirà Meritxell Farrés, de l’empresa Coaching Tecnológico i experta en assessorament de xarxes socials i màrqueting online, entre altres àmbits. A més, les trobades també disposen d’un espai networking per promoure l’intercanvi i les relacions entre les empreses que hi assisteixen.
La següent sessió d’aquestes jornades està prevista el 22 de novembre amb el títol ‘Com parlar en públic?’. Però abans, el pròxim 9 de maig, es realitzarà la primera jornada d’orientació de l’any “Com millorar el meu projecte de negoci”, que tractarà sobre l’espai de diàleg entre empresa i emprenedor/a.
D’altra banda, el procés per presentar les sol·licituds pel nou Espai Empresa a les Roquetes estarà obert fins al 15 de maig. Aquest espai té una capacitat per a deu iniciatives empresarials que es poden allotjar o en un dels quatre despatxos independents del centre d’empresa o en algun dels 6 mòduls (per a una o dues persones) que formen l’espai cowork. També compta amb una sala de reunions, office, projector, màquina de reprografia, entre d’altres.
L'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l'ADEPG, Node Garraf i Mancomunitat Penedès-Garraf per dinamitzar aquestes activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada