dilluns, 19 de febrer del 2018

Nova adquisició


Qualificat per molts com un dels millors investigadors del món empresarial que ha donat aquest país, Juan Carlos Cubeiro continua aportant les seves reflexions i idees a una societat desconcertada i cada dia més canviada. Amb el pensament que l'etapa capitalista ha arribat a la seva fi donant pas a un nou període, en el qual el talent es configura com la base de tot un sistema, Cubeiro posa sobre la taula moltes de les claus que es necessiten per comprendre i triomfar en un món, ja, diferent.

Els factors per aconseguir l'èxit han canviat. Ara les empreses saben que el més important no és el capital sinó un talent cada vegada més escàs, que cal saber retenir. D'això tracta l'assaig que Cubeiro ha preparat per a tot tipus de lector que desitgi millorar les seves competències. Encara dirigit a l'empresari o professional que necessita totes aquestes respostes per seguir evolucionant en el seu àmbit laboral, el seu autor no oblida a la resta de mortals que necessiten modificar conceptes massa arrelats i difícils de canviar.

Sempre amb el seu estil característic i personal, es dedica, en el seu text, a intentar donar un tomb a l'actitud i els valors que els individus han interioritzat durant tants anys. L'evolució passa per deixar de banda conceptes com el de "ocupabilitat", ja que com Cubeiro i molts altres vaticinen, l'ocupació, tal com era conegut, no tornarà.

Massa variacions que irremeiablement obliguen a creuar un pont cap a una nova era, com moltes profecies anunciaven. Però no es tracta de la fi del món i així ho demostra Cubeiro. L'optimisme es troba present en cada pàgina d'aquest llibre. Noves formes de crear i seguir avançant no només són possibles, sinó que són absolutament necessàries. Ara el valor únic del talent és el que es posiciona al capdavant de carrera i l'imprescindible en tot aquest procés és saber quina és la millor qualitat de cada un.

Amb una fórmula basada en la dignitat, la humanitat i la generositat, l'experimentat escriptor, Juan Carlos Cubeiro, demostra que hi ha un futur en el món empresarial encara per descobrir, i recorda que, encara que el món es transformi a passos de gegant, el més important és aprendre a construir la felicitat de cadascú.


Text extret del web https://www.lasemana.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada