dilluns, 5 de febrer del 2018

Necessites un espai per al teu negoci?

NECESSITES UN ESPAI PER AL TEU NEGOCI?
ESPAI EMPRESA ROQUETES
Sant Pere de Ribes

Si tens una idea de negoci o la teva empresa té menys de 4 anys, vine i informa’t.
L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa un projecte d’allotjament d’empreses, en format cowork i despatxos, on les empreses compartiran serveis i espais comuns (sala reunions, projector, office...).


L’ESPAI EMPRESA ROQUETES està ubicat a l’Avinguda Gaudí de les Roquetes (antic Hotel entitats). Tindrà capacitat per un màxim de 10 empreses. Es preveu el primer any gratuït, i a partir del 2n any quotes mensuals amb un preu progressiu pensat per afavorir i incentivar noves activitats i de recent creació.
Aquelles persones interessades hauran de participar d’un procés de selecció, presentar el Pla d’Empresa i altra documentació que es detallarà a les bases.


VISITA INFORMATIVA, 21 DE FEBRER

Si estàs interessat/da en visitar el nou Espai Empresa Roquetes, el proper 21 de febrer es realitzarà una visita per l’espai amb totes les persones interessades.
** Si esteu interessats, tant en la visita com en rebre informació, només cal que envieu un correu electrònic a promocioeconomica@santperederibes.cat, facilitant les següents dades:

NOM I COGNOMS:
IDEA DE NEGOCI O EMPRESA:
MÒBIL:

Tant per la visita com pel procés de selecció i la publicació de les Bases que regulen el procés, ens posarem en contacte amb vosaltres.



INFORMACIÓ I/O RESERVA VISITA:
Promoció Econòmica. Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Telèfon 938967300 o promocioeconomica@santperederibes.cat  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada