dimarts, 25 d’octubre del 2016

SEFED

Es tracta d'un programa de Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives en l'àmbit administratiu que permet cursar una formació administrativa amb certificat de professionalitat en Activitats de Gestió Administrativa.

La formació pràctica es basa en el mètode de reproducció de situacions reals de treball, que té com a objectiu prioritari la formació de persones en el camp de l'administració d'empreses.
S'aprèn a través del mètode de la simulació. L'aula adopta la forma i la distribució d'una oficina administrativa d'una empresa on es reprodueixen les tasques pròpies dels departaments de comptabilitat, personal, comercial i recepció, combinades amb  formació complementària. Aquesta metodologia permet que l'alumnat aprengui en un context on es respira un ambient de treball i on es desenvolupen les condicions d'una relació laboral normal, cosa que facilita un aprenentatge molt més real.
Els cursos que imparteix el centre s'inicien al gener i juny de cada any i es fan en horari de matí. Tenen una durada de 890 hores, distribuïdes en 650 hores presencials en horari de 8 a 14 hores, 160 on-line, i la resta en pràctiques en una empresa real.


                                                                                    SEFED
C/ Major, 110. 08810 Ribes - Sant Pere de Ribes
Tel. 938962301

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada