dijous, 20 d’octubre del 2016

Es tanca amb èxit el segon cicle Biblioteca i món laboral: no t’aturis!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de les biblioteques municipals ha organitzat la segona edició del cicle ‘Biblioteca i Món Laboral: no t’aturis!” que va tenir lloc durant la setmana del 3 al 6 d’octubre i a la qual hi va assistir una seixantena de persones. Les activitats van començar el dilluns 3 d’octubre amb una Jornada temàtica adreçada a emprenedors i empreses de recent creació titulada “Les xarxes socials i el màrqueting, elements clau per la idea de negoci”.
El cicle va continuar amb la realització de 2 tallers d’Speed Dating, a Ribes, el dimarts 4 d’octubre, en el que van participar 11 persones i, el dimecres 5 d’octubre, a les Roquetes, al qual hi va assistir 10 persones. Aquest taller gratuït s'inspira en el sistema de cites ràpides que s'utilitza des de fa un temps per buscar parella. Cada persona participant es prepara la presentació personal i disposa de tres minuts per presentar la seva candidatura. Un total de 8 tècnics de l’Ajuntament participen com a entrevistadors i la persona candidata ha de mirar de presentar-se per accedir a un lloc de feina. Es tracta de realitzar entrevistes creuades on el participant es presenta a cada entrevistador.
Com a novetat d’enguany, han participat en la dinamització del taller la Fundació Redós, Adecco i Global Recovery, i han ajudat que la simulació d’entrevista per part de les persones candidates fos més pràctica. En aquest taller els participants van poder treballar aspectes de presentació per a una entrevista així com rebre feedback sobre aspectes a millorar.
El dimarts 4 d’octubre a la tarda es va realitzar un taller de Xarxes Socials i recerca de feina a la biblioteca de les Roquetes. Un total de 20 alumnes de l’Alexandre Galí va participa-hi. Aquests eren alumnes del 2n curs del CFGS Integració Social i també del 2n de CFGS d’Animació Sociocultural i turística. Finalment, i com a cloenda de l’edició d’enguany del cicle del món laboral, el dia 6 d'octubre es va realitzar el mateix taller de Xarxes Socials i recerca de feina a la biblioteca de Ribes, on un total de 15 persones van prendre-hi part.

www.eixdiari.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada