divendres, 11 d’octubre del 2024

El cicle de formacions de l'Agenda Empresa 2024 es tanca amb la participació de 180 persones

El cicle de formacions i les jornades d’orientació de l’Agenda Empresa 2024, organitzades des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del Departament de Promoció Econòmica i el Servei d’Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, han tancat l’any amb la formació “Gestió de factures digitals”, que es va dur a terme en dues sessions (una teòrica i una altra pràctica) i a la qual van assistir-hi més de 30 persones.

Durant tot l’any s’han realitzat 7 formacions relacionades amb l’emprenedoria, la intel·ligència artificial, la gestió de factures digitals, que segons la normativa, seran obligatòries a partir de l’any 2025, o la jornada de benvinguda a les noves empreses del municipi que va fomentar el networking entre elles. Totes elles han aplegat, aproximadament, 180 persones que han pogut participar en un espai de trobada adreçat a empreses, persones emprenedores i entitats públiques i privades vinculades al món empresarial.

Des de l’ajuntament s’està treballant en la confecció de l’Agenda Empresa 2025 tenint en compte diferents temàtiques que poden ser de l’interès de les empreses, entitats i persones emprenedores.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada