dijous, 26 de setembre del 2024

Nou servei d'equitat en els treballs

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes disposa d’un nou servei per promoure l’equitat en els treballs empreses i entitats del municipi. Es tracta d’un assessorament gratuït per la igualtat i l’organització del temps.

L’objectiu és acompanyar i assessorar sobre les polítiques d'igualtat a l’àmbit laboral, tot donant recursos i eines. Per exemple, resoldre dubtes relacionats amb els plans d’igualtat, la comunicació no sexista, les mesures de conciliació, la implementació de polítiques del temps, l'elaboració de protocols per a la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual, per raó de sexe i diversitat sexual a la feina, etc.


Nova Xarxa de Professionals d’Equitat en els Treballs:

Gràcies al Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, s’ha creat la Xarxa de Professionals d’Equitat en els Treballs, que contribuirà a la promoció i l’estabilitat de les polítiques d’igualtat de gènere en el món laboral arreu de Catalunya.

Mitjançant un conveni interadministratiu de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i els ens locals per al període 2023-2025, el Departament acompanya i finança la figura professional d’equitat en els treballs a les comarques i els municipis de més de 20.000 habitants de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada