divendres, 15 de març del 2024

Més d'una trentena d'empreses de nova creació i entitats participen en la Jornada de benvinguda de la Setmana del l'emprenedoria

La Jornada de Benvinguda a les noves empreses creades al 2022 i al 2023 al municipi, celebrada el dimarts 12 de març i organitzada dins la Setmana de l’Emprenedoria de Sant Pere de Ribes, ha estat un èxit. Més d’una trentena d’empreses i entitats han participat en aquesta jornada on els nous negocis han tingut l’oportunitat de presentar-se i explicar el seu projecte amb l’objectiu de promoure l’intercanvi de contactes i fer networking. A més, l’experta en habilitats creatives i emprenedores, Maria Batet, ha engegat una dinàmica de participació entre les persones assistents amb interacció i intercanvi d’idees que ha facilitat la participació activa. També s’ha aprofitat per presentar els serveis que des de l’ajuntament i les entitats locals s’ofereixen a empreses i persones emprenedores.

La propera jornada de la Setmana de l’Emprenedoria es realitzarà, amb el suport de NODE Garraf, el dimarts 19 de març a les 10h, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila, i estarà relacionada amb l’aprofitament de la intel·ligència artificial per impulsar els negocis i augmentar-ne el benefici. Cal fer inscripció prèvia.

La Setmana de l’Emprenedoria 2024 està organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del servei de Promoció Econòmica, amb la col·laboració del SIE de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Node Garraf i la Diputació de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada