dilluns, 15 de maig del 2023

Les Jornades d'Orientació prenen el relleu al Curs d'Emprenedoria en l'Agenda Empresa 2023

A final d’abril es va finalitzar el Curs de Gestió per a l’emprenedoria que ha tingut lloc a l’Espai Empresa Roquetes en quatre sessions amb un alt nivell de participació i satisfacció per part de les persones inscrites. Aquest és un curs que es fa periòdicament adreçat a persones amb una idea de negoci o que han posat en marxa fa poc la seva activitat i que es repetirà al novembre. Durant quatre dies s’ofereix formació en diferents àmbits de gestió de l’empresa com ara el pla d’empresa, fiscalitat, recursos humans, màrqueting, entre altres.


Les accions per a persones emprenedores i empreses, en el marc de l’Agenda Empresa 2023, són ofertes formatives que organitza durant l’any la regidoria de Promoció econòmica de l’ajuntament de Sant Pere de Ribes. El mes de març també es va celebrar la Setmana de l’Emprenedoria, on durant tres dies es van tractar temes com Emprendre en femení i les TIC, El Coworking, una oportunitat pel teu negoci, o Més enllà de l’espai físic: Intel·ligència emocional i neuromàrqueting. En total una trentena de emprenedors i emprenedores van poder gaudir de les diferents ponències alhora que van participar de l’espai de networking, on van compartir experiències i intercanviar contactes.

De cara al mes de juliol i octubre, hi ha previstes diferents Jornades d’Orientació on es tractaran temes com el Neuromàrqueting i la Nova Llei d’autònoms (el 6 de juliol, de 10 a 12h a la sala Josep-Lluís Palacios) o Com parlar amb públic i no morir en l’intent (el 26 d’octubre, de 10 a 12h, a l’Espai Empresa Roquetes). També està programada una 2a edició aquest any del Curs de Gestió per a Emprenedors/res, els dies 20, 21, 27 i 28 de novembre.

Per a més informació sobre les activitats programades podeu consultar la pàgina web o bé adreçar-vos a Promoció Econòmica:
- telèfon: 607 276 115 
- promocioeconomica@santperederibes.cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada