dimecres, 2 de novembre del 2022

Valora't perquè et valorin 2022

El projecte comarcal “Valora’t perquè et valorin 2022”, liderat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, s’ha iniciat aquest mes d’octubre, en el marc del
Programa de Projecte Innovadors i Experimentals subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf en representació dels ajuntaments de Cubelles, Olivella i Canyelles.

Aquest programa pretén crear i mantenir ocupació de qualitat, a més de millorar l’activitat de l’àmbit dels serveis, emfatitzant el sector sociosanitari, neteja i persones empleadores de la llar i/o cuidadors de les persones, i que generin ocupació en el territori, mitjançant la cooperació entre entitats públiques i publico-privada per tal de possibilitar la inserció sociolaboral de les persones demandants d’ocupació.

L’objectiu del projecte és donar suport al procés de recerca de feina a persones en situació d’atur o millora de feina, sent prioritàries aquelles de llarga durada que estiguin interessades en rebre orientació i/o continuar desenvolupant el seu objectiu professional en el sector serveis, incidint especialment en els empleadors de personal de la llar i/o cuidadors de les persones a través d’accions d’orientació, assessorament, informació, així com formació en competències transversals i específiques.

També es pretén dinamitzar el teixit empresarial del sector serveis a partir d’un Itinerari Personalitzat d’Empresa (IPE) per oferir un pla formatiu a mida i tenint en compte les necessitats detectades. També s’inclourà formació en contractació laboral i contractes de la llar i/o cura de persones, informació de subvencions i d’ajudes en aquestes contractacions, a més de formació en selecció de persones per competències, tant a empreses com a persones empleadores que estiguin interessades.

Per participar en aquest programa o rebre més informació, podeu adreçar-vos a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’ajuntament, o al Servei Local d’Ocupació mitjançant un correu electrònic a porterorl@santperederibes.cat indicant nom i cognoms, DNI/NIE i telèfon; o trucant al telèfon al 93 896 73 00 (ext. 285).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada