dimarts, 18 d’octubre del 2022

Més d'una seixantena de persones participen en la Setmana del Món Laboral per a la recerca de feina

Un total de 62 persones han participat en la 8a edició de la Setmana del Món Laboral, organitzada pel Servei Local d’Ocupació conjuntament amb les biblioteques de Sant Pere de Ribes. Del 3 al 6 d’octubre s’han dut a terme diverses activitats a les biblioteques de Ribes i de les Roquetes.

Entre les activitats que es van realitzar hi destaquen un taller de preparació a l’Speed Dating, una preparació d’entrevista i explicació de les ofertes de feina; un taller Scape Room, per a la preparació d’entrevistes grupals treballant en equip per tal de superar les proves i trobar pistes per arribar al final del joc; un taller d’ofertes públiques sobre el CIDO i Feina Activa, dues pàgines web de referència de recerca de feina, a través de les quals es va mostrar com interpretar les ofertes, recollir la informació i presentar-se a convocatòries o enviar el CV correctament, i un Speed Dating – entrevistes ràpides amb empreses.

Van participar-hi dues empreses que necessitaven perfils de monitor de menjador, peons de jardineria, oficial de jardineria, oficial de construcció i community manager.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada