dimarts, 10 de maig del 2022

Networking i formació per a empreses a Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes donarà inici a les Jornades d’orientació “Com millorar el meu projecte de negoci” adreçades a les empreses locals i persones emprenedores del municipi amb la primera sessió el 26 de maig, sota el títol “Gestió del temps amb perspectiva de gènere” que es farà a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila. N’hi haurà una altra a l’Espai Empresa Roquetes el 6 d’octubre sobre “Lideratge empresarial en femení” i tancarà el cicle la jornada “Tècniques de venda i atenció al client” el 20 d’octubre a Ribes (sala Josep-Lluís Palacios). Totes les sessions es duran a terme de 9.30 a 11.30h i compten amb el suport del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Aquestes activitats formen part de l’Agenda Empresa 2022 de Sant Pere de Ribes on es programen també les jornades de networking i accions formatives per a la millora de la digitalització de les empreses; cursos de gestió adreçats a l’emprenedoria; i altres sessions orientatives. El calendari també contempla les fires ja consolidades del Retorn dels Indians i Agromercat, que se celebrarà els dies 4 i 5 de juny, o el Mercat del Cava i la Tapa a l’octubre a les Roquetes.

També aquest any ja s’ha celebrat el març una Jornada de benvinguda a les noves empreses del municipi, on hi van participar més de 20 empreses, o la primera edició del Curs de Gestió per a l’emprenedoria el març-abril. La pròxima edició del curs adreçat a persones emprenedores es farà el novembre.

Quant a les jornades de temàtica específica adreçades a empreses, persones emprenedores i entitats públiques i privades vinculades al món empresarial n’hi ha quatre més previstes que es faran en línia, en horari de 14.30 a 16.30h per facilitar la participació del sector:

Instagram i Whatsapp com a eines de promoció i gestió del comerç local

7 de juliol, de 14.30h a 16.30h - En línia

La geolocalització del comerç de proximitat: com donar-se d’alta, actualitzar i promocionar el nostre comerç a través de Google My Business

14 de juliol, de 14.30h a 16.00h - En línia

Instagram i Whatsapp com a eines de promoció i gestió del comerç local

12 de setembre, de 14.30h a 16.30h - En línia

La geolocalització del comerç de proximitat: com donar-se d’alta, actualitzar i promocionar el nostre comerç a través de Google My Business

19 de setembre, de 14.30h a 16.00h - En línia

Per a més informació sobre les jornades i formació podeu consultar la programació o adreçar-vos a Promoció econòmica (tel. 607 276 115 o promocioeconomica@santperederibes.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada