dilluns, 25 d’abril del 2022

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través del Servei Local d’Ocupació, posa a disposició de les persones empadronades al municipi una nova oferta de cursos formatius totalment gratuïts. El programa formatiu d’enguany inclou propostes relacionades amb la comunicació, eines de disseny i informàtica així com amb l’autoestima o la gestió de magatzems. En aquest sentit, a través de polítiques actives en l’àmbit, el consistori treballa per afavorir la formació i la inserció laboral de persones que tenen la necessitat d’incorporar-se al mercat laboral, professionalitzar-se o ampliar coneixements.


Les formacions arrancaran els dies 2, 5 i 6 de maig amb el curs de “Competències clau en l’atenció al client intern i extern en el sector de les energies renovables” de 9.30 a 12.30 h a través de la plataforma telemàtica ZOOM (en línia). El 2 de maig començarà també el curs “Mossos de Magatzem I” fins al 2 de juny a través el Campus Virtual (format en línia), amb un total de 30 hores per aprendre en temes de logística, comandes i magatzems.

Els dies 6,7,8 i 9 de juny de 9.30 a 13.30 h s’oferirà un espai de reflexió on treballar l’autopercepció a través del nostre cos i identitat personal, així com conèixer en què consisteix l’empoderament i com adoptar hàbits per integrar-ho en la vida quotidiana. El taller “Apoderament i autoestima” és un curs presencial i compta amb un total de 15 hores d’aprenentatge.

En l’àmbit del disseny gràfic i comunicació es posa a disposició un curs de “Canva”, una eina en línia per crear dissenys, logotips, pòsters així com a creativitats per a xarxes socials. La formació es realitzarà a través de ZOOM els dies 8 i 10 de juny de 9.30 a 12.30 h.

El cinquè curs “Preparació Actic Nivell Bàsic” s’impartirà de l’1 de juny al 29 de juliol mitjançant el Campus Virtual. Aquesta formació recull competències relacionades amb la informàtica i la societat digital.

Per apuntar-se a qualsevol dels cursos és necessària la inscripció a través del formulari: https://my.mtr.cool/wzxhithcia Les places són limitades i es mirarà l’adequació de la formació segons el pla de treball. Per més informació us podeu adreçar al Servei Local d’Ocupació, tel. 93 810 92 90 (serveilocalocupacio@santperederibes.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada