divendres, 24 de setembre del 2021

El Servei Local d'Ocupació obre les preinscripcions dels cursos de tardor

Les persones que vulguin seguir algun dels cursos de formació que ha programat el Servei Local d’Ocupació per a aquesta tardor ja poden iniciar els tràmits de preinscripció. Aquesta temporada s’oferiran un total de 6 cursos, la meitat presencials i l’altra meitat en línia. Per poder participar-hi és imprescindible estar inscrit a la Xarxa Xaloc.


El Servei Local d’Ocupació oferirà aquesta temporada els cursos de nivell 1 i nivell 2 de mosso de magatzem, que en tots dos casos seran en modalitat telemàtica, a través del Campus Virtual. Aquesta formació permet conèixer com s’organitza un magatzem, així com diferents tècniques d’emmagatzematge, estocatge i distribució-picking. Les sessions del primer nivell s’oferiran del 30 de setembre al 29 d’octubre, i les del segon, del 2 de novembre al 9 de desembre, en tots dos casos en horari flexible. Cadascun d’aquests cursos té una durada de 30 hores.

L’oferta en línia es completa amb el curs per a l’ACTIC Nivell Mig, d’una durada de 40 hores, que prepara per a acreditar competències en tecnologies de la informació i la comunicació. Les sessions s’oferiran del 4 d’octubre al 23 de desembre.

L’oferta presencial

En l’àmbit presencial, l’oferta del Servei Local d’Ocupació inclou un curs de treball en equip, que es durà a terme de l’1 al 8 d’octubre a l’Espai Jove de Ribes. Les sessions es faran de dilluns a divendres, de 9.15h a 14.15h tots els dies excepte el dijous, 7 d’octubre, que serà de 9h a 14h. El curs té una durada de 30 hores.

A més, també hi haurà un curs d’intel·ligència emocional, que s’oferirà del 13 al 20 d’octubre a l’Espai Jove de Ribes. Les sessions d’aquest curs, que tindrà una durada de 30 hores, es faran de dilluns a divendres, de 9.15h a 14.15h tots els dies excepte el dijous 14 d’octubre, que serà de 9h a 14h.

L’oferta formativa presencial es completa amb el curs Ara és el moment, que ofereix les claus per entendre i acceptar el canvi de paradigma que s’ha donat en els darrers anys en l’àmbit del mercat laboral. Les sessions es faran els dies 13, 14, 15, 18, 20, 22, 25, 27 i 29 d’octubre, de 9.15h a 13.15h, a la sala Josep-Lluís Palacios (Casa de la Vila). Aquest curs tindrà una durada de 36 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada