dijous, 10 de juny del 2021

Novetat a la biblioteca

Si mires al teu voltant veuràs que la globus-digitalització i les últimes crisis ja han destruït milions de llocs de treball. Si no és el teu cas, potser el teu lloc de treball sigui el següent. D'altra banda, milers de directors de recursos humans estan buscant sense èxit cobrir multitud de places vacants que requereixen noves competències digitals i emocionals. Estan buscant WISE Workers, treballadors savis en nous coneixements, que treballin With Information, Science & Emotions, treballadors “guais”, aquells que “molen”.

En aquest llibre trobaràs les claus de les competències que estan sol·licitant les companyies en la seva actualització al món digital, que no són només de coneixement i de títols, sinó també competències emocionals necessàries per conviure en un món ple d'estrès, incerteses, pors i desafiaments, molts dels quals escapen al nostre control. 

Aquesta és una guia imprescindible, que t'ajudarà a convertir-te en un empleat o professional d'alt valor per a les empreses, valorat i ben remunerat: Un WISE Worker. 

Text extret de la pàgina web: https://www.profiteditorial.com/

Lectura disponible a la biblioteca Manuel de Pedrolo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada