dimarts, 17 de novembre del 2020

L'Ajuntament contracta 22 persones a travès de nous plans d'ocupació i el SOC

El nombre de places en programes ocupacionals s’incrementa per la crisi social derivada de l’emergència sanitària

Les 16 persones contractades en el darrer pla d’ocupació municipal de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes comencen a treballar aquesta setmana, amb contractes de 6 mesos o 1 any. En el decurs dels dies vinents, s’hi afegiran 6 persones provinents del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), del qual se n’ha fet una convocatòria extraordinària amb motiu de la Covid-19. Sumant totes dues iniciatives, l’Ajuntament haurà contractat al llarg del mes de novembre un total de 22 persones en situació d’atur en diferents programes públics de foment de l’ocupació, en un moment especialment sensible per la crisi social derivada de l’actual situació d’emergència sanitària.

El pla d’ocupació que s’inicia ara forma part del paquet d’accions contemplades en el Pla de Xoc i Reactivació Municipal 2020-2021 pel rescat de les persones i de l’economia local, aprovat el 22 d’abril de 2020.

En aquests moments, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes dona feina a una seixantena de persones a través de diferents plans i programes ocupacionals. A les 22 que comencen amb el darrer pla d’ocupació municipal i el programa del SOC, s’hi ha d’afegir les 39 que ja estaven en actiu.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada