dilluns, 5 d’octubre del 2020

La sisena Setmana del Món Laboral ofereix cinc tallers en línia adreçats a persones en recerca de feina i empreses


La Setmana del Món Laboral, organitzada pel Servei Local d’Ocupació i les dues biblioteques públiques de Sant Pere de Ribes, arriba a la sisena edició els dies 5 al 9 d’octubre amb un format no presencial condicionat per la situació excepcional de pandèmia. La proposta inclou cinc tallers, quatre dels quals estan adreçats a persones en recerca de feina i un cinquè a les empreses del municipi, dedicat a les bonificacions a l’hora de contractar treballadors.

Totes les sessions, gratuïtes i d’una durada de 3 hores, es podran seguir a través de la plataforma Zoom. En conseqüència, per seguir correctament l’activitat s’haurà de disposar d’un dispositiu mòbil o PC amb connexió a Internet. Els organitzadors destaquen que els tallers estan pensats per fer-ne un seguiment continuat des de l’inici fins al final, com passaria amb qualsevol activitat presencial, i que és important evitar interrupcions i distraccions.

Per participar en les diferents activitats cal fer inscripció prèvia a través del correu electrònic serveilocalocupacio@santperederibes.cat. Els que hi estiguin interessats han de facilitar el seu nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i indicar el taller o tallers en els quals es vol participar. També es pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació trucant al 93 810 92 10.

La sisena edició de la Setmana del Món Laboral ofereix els següents tallers:

* Dilluns, 5 d’octubre, a les 9.30h: ‘Jo ho puc aconseguir!’ (taller motivacional que ofereix eines per a la recerca de feina en l’escenari actual).
* Dimarts, 6 d’octubre, a les 9:30h: ‘Taller d’edició [en línia] de currículum vitae’.
* Dimecres, 7 d’octubre, a les 16h: ‘Ara, les entrevistes per whatsapp!’ (taller per aprendre a fer entrevistes per videoconferència des de casa).
* Dijous, 8 d’octubre, a les 9.30h: ‘Necessites contractar personal?’ (sessió adreçada a empreses sobre els contractes de treball amb bonificació o reducció vigents).
* Divendres, 9 d’octubre, a les 9.30h: Jornada de Speed Dating per videoconferència.

Els tallers organitzats en el marc de la Setmana del Món Laboral tenen la voluntat de sumar esforços en temes relacionats amb el món laboral. D’aquesta manera, a més, es vol donar a conèixer els serveis que ofereixen les biblioteques públiques del municipi i el Servei Local d’Ocupació, que en alguns casos es poden complementar i oferir eines comunes, facilitant així l’accessibilitat per part dels usuaris demandants d’aquests serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada