divendres, 25 de setembre del 2020

5a. Edició del programa FuTurisme


Es tracta d'un programa de suport a la creació d'empreses innovadores i responsables dins l'àmbit del turisme promogut per Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades ACAVe i el Gremi d'Hotels de Barcelona. Té com a objectiu donar suport a la creació d'empreses responsables, innovadores, sostenibles i amb visió de futur que donin resposta a les noves necessitats del sector turístic de la ciutat i de la província de Barcelona.

Aquest programa s'adreça a les persones emprenedores que vulguin iniciar la seva activitat a la ciutat de Barcelona o a la seva província. També hi poden participar empreses del sector turístic amb menys d'un any de constitució en el moment de sol·licitud de participació en el programa.

Enguany, com a novetat el programa es desenvoluparà en dues fases. La primera fase es dedicarà a la formació intensiva en pla d'empresa i habilitats emprenedores i un Demoday on es seleccionaran el projectes que passen a la segona fase. La segona fase comptarà amb sessions sectorials, pla d'acompanyament personalitzat i premis.

La data límit d'inscripció és el dia 27 de setembre de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada