dilluns, 6 de juliol del 2020

Recomanació


Comptar amb un pla d’empresa és un element fonamental a l’hora d’optimitzar l’empresa i aconseguir millors resultats a curt i mig termini. Per això, aquest llibre aporta a emprenedors i empresaris claus senzilles i concises per comptar amb un document seriós de planificació, que els permeti preveure, planificar, avaluar i seguir unes directrius a l’hora de dirigir els seus negocis.

Aquest document de planificació ha de ser un treball rigorós, que assenyali els principals paràmetres de la gestió. En termes generals: idea del negoci, projecte o, més professionalment, pla d’empresa o pla de negoci.
Per avançar en la redacció d’aquest pla d’empresa o negoci, el llibre s’ha dividit en tres parts:

Una etapa inicial, en la qual es reflexiona sobre els principals conceptes del document, explicant-los i donant-los una definició clara i precisa, així com contingut.

En la següent etapa es mostra un exemple d’un pla de negoci i estàndard i es comenta breument en cadascun dels seus apartats. Aquesta part té com a finalitat que el lector vegi un índex d’aquest tipus complet.

En l’última etapa s’abandona la reflexió, els exemples i la part conceptual, i es passa directament a la redacció (esquema) del pla de negoci, de manera que serveixi al lector (emprenedor o empresari) per als propòsits d’implantació, millora o avanç del seu projecte empresarial

Lectura disponible a la plataforma digital eBiblio

Text extret de la pàgina web: https://www.tebarflores.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada