dimecres, 17 de juny del 2020

Recomanació


Juanjo Ramos

Treballar des de casa és una opció cada vegada més estesa, amb empleats i freelancers, des de secretàries fins directors generals, passant per empresaris, gaudint dels beneficis d’una oficina a casa. Tot i que encara hi ha alguns crítics que insisteixen que treballar des de casa condueix a una menor productivitat, són cada vegada més les proves i estudis que demostren que els detractors del teletreball estan totalment equivocats.

Independentment que treballis cada dia o de manera intermitent a distància, hi ha certs hàbits crucials que hauràs d’adoptar i interioritzar si vols treballar de manera productiva. Treballar des de casa és un luxe per alguns, però cal treballar dur i de forma intel·ligent si es vol treure el màxim profit. Per això serà crucial adoptar certs hàbits i rutines.

Els teletreballadors poden operar de manera extremadament independent, fins i tot encara que tots treballin a la mateixa tasca. Quan es treballa des de casa, la gent tria els seus propis escenaris i entorns, escolten la seva música o els seus podcasts favorits.

Quan sorgeix alguna cosa, hi ha flexibilitat per rentar la roba, anar a la botiga, recollir els nens de l’escola o simplement agafar-se uns minuts extra.

Als treballadors els encanta precisament aquesta forma de treball per aquests avantatges. És per això que els empleats solen esmentar aquesta flexibilitat com un dels seus principals beneficis i per què ja dos terços de les organitzacions dels EUA ofereixen alguna versió de teletreball. No obstant això, aquest escenari no és tan idíl·lic com pugui semblar, ja que sol passar que els límits entre la vida laboral i personal quedin completament difuminats.

A més, la comunicació a distància amb el teu cap, companys de treball, socis o clients pot fer-se bé o terriblement malament. D’altra banda, els mals hàbits i el fet de treballar des de casa sense organitzar-se degudament pot portar el teletreballador a la més absoluta ruïna productiva.

Per evitar aquests errors i ajudar els nous teletreballadors, gerents i equips remots amb unes pautes de treball enfocades a la màxima productivitat, he creat aquesta guia ràpida. En aquest llibre examinarem a fons les necessitats específiques de la feina a distància i et proporciona una llista amb les millors eines per teletreballar.

Lectura disponible a la plataforma digital eBiblio
Text extret de la pàgina web eBiblio


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada