divendres, 29 de maig del 2020

Recomanació


El empleo del futuro
Un análisis del impacto de las nuevas tecnologías en el mercado laboral 
Manuel Alejandro Hidalgo


Els progressos de la tecnologia i els seus possibles efectes al mercat laboral són una precaució que ha acompanyat a la societat durant segles al llarg de la seva evolució. 

Des de fa un temps, degut a l’imparable impuls i creixement de tecnologies com la robòtica o la intel·ligència artificial, gran part de la població s’ha sumat a un pessimisme tecnològic. 

Existeix la creença de que el tsunami tecnològic ens porta al desert laboral. I encara ningú té la menor idea de les conseqüències enormes dels avenços actuals tindran a la feina del futur. Realment estem abocats a una desocupació massiva derivat del progrés tecnològic? La resposta és que no, tot i que, la tecnologia elimina moltes professions, alhora, i tal i com demostra la història, acaba per crear més feina del que elimina. 

Amb una visió optimista, però també profundament informada, Manuel Hidalgo, proporciona un anàlisi de totes les forces que entren en conflicte per traçar en detall el mapa de feina del futur i ens descriu com evolucionarà el mercat laboral en els pròxims anys. 

Així mateix, ens proposa les receptes necessàries per encarar el repte de l’augment tecnològic, suposarà per les futures generacions i ens explica que hem de fer per garantitzar la nostra feina i quines mesures podem adoptar per preparar les nostres empreses pel canvi que vindrà. 

Lectura disponible a la plataforma digital eBiblio

Text extret de la pàgina web eBiblio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada