divendres, 17 d’abril del 2020

Línia d'ajuts directes



Recentment us anunciàvem que el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya activaria una línia d'ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.
 
En aquest sentit, des d'ahir ja es pot tramitar aquest ajut a través del Canal Empresa. I que finalment, aquesta línia s’ha pogut ampliar i dotar-la amb un pressupost de 3,5 milions d’euros.
 
Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic... amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.
 
El Departament d’Empresa i Coneixement ha posat a disposició del teixit econòmic del nostre país el Canal Empresa, des d’on tindreu la possibilitat de realitzar consultes.



Per altra banda, El Departament d'Empresa també compta amb un web específic sobre la COVID-19 que s'actualitza diàriament amb informació que pot ser del vostre interès.
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada