dimarts, 19 de novembre del 2019

Nova adquisició

Winners: el método para ganar clientes en la era Amazon
Pablo Foncillas   -   658.8 Fon 

Com pot el digital facilitar el meu procés comercial i ajudar-me a connectar amb els meus clients? Winners respon a aquesta pregunta «el veritable “trending tòpic” de l'actualitat amb els negocis B2B i B2C» i revela quins són els secrets per tornar a connectar amb els teus clients actuals i del futur utilitzant la tecnologia com a eina. 

Perquè sobreviure en els temps en què Amazon o Alibaba semblen acaparar-ho tot no és una feina fàcil. Però, com en tantes coses a la vida, guanyar clients ahir, avui i sempre, també és qüestió de mètode. I el mètode Winners, creat per vendre avui i sempre, t'ajuda a desenvolupar-te en aquest futur que es presenta tan apassionant com amenaçador. 

A través de casos reals aprendràs què fan les empreses que ho fan bé en B2B, banca, serveis, automoció, luxe ... companyies que ja han entès com integrar les seves propostes de venda per triomfar en les condicions de mercat actuals i de futur. I els sis passos del mètode Winners, explicats en un estil amè i directe, t’impulsaran a redefinir la visió, els equips i els rols de la teva empresa per redissenyar la integració dels seus canals i reinventar les teves capacitats. 

A Winners trobaràs els secrets per connectar amb els teus clients actuals i del futur utilitzant la tecnologia com a eina. 

Text extret del web https://www.amazon.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada