dijous, 11 de juliol del 2019

Nova adquisició


¿Aún no eres freelance?: la guía imprescindible del freelance (y de los que todavía no lo son) 
José Antonio Calvo         

Et sents infravalorat a la teva feina? ¿Bregues amb caps ineptes, desfasats i limitadors? Vols fer un gir a la teva vida professional? Vols progressar a la teva carrera de manera ràpida i eficient? Si has respost Sí a alguna d'aquestes qüestions, ha arribat l'hora de plantejar-te alguna cosa nova.

José Antonio és un freelance convençut i t'explica tots els trucs perquè puguis accedir a aquest col·lectiu evitant els errors que ell va cometre i, a més, et detalla què has de fer per aconseguir clients i com gestionar-los, organitzar bé la teva feina perquè et consolidis i creixis, portar els comptes perquè tinguis un negoci solvent, créixer a nivell personal, i preparar i gestionar la recta final de la teva carrera professional.

Aquí hi ha les respostes que convertiran els teus dubtes en certeses. Aquí hi ha el coneixement que necessites per desenvolupar una carrera professional d'èxit i sense por. Estàs preparat? Ha arribat l'hora de prendre el comandament de la teva vida. D’assolir les metes i objectius que realment desitja. Ha arribat el moment de ser freelance.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada