dilluns, 21 de gener del 2019

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa el Pla d'ocupació "Projectes innovadors i experimentals"

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, en col·laboració amb les consistoris de Sitges i Vilanova i el Consell Comarcal del Garraf, ha iniciat el programa “Projectes innovadors i experimentals”, que té per objectiu millorar l’activitat productiva del sector hostaleria a la comarca a partir de la col·laboració publico-privada.
Per una banda, el projecte durà a terme un anàlisi profund del sector, mitjançant l’intercanvi d’impressions entre els diferents actors, per a fer un recull de les necessitats i proposar les accions formatives que es considerin oportunes per a millorar-ne la productivitat i la inserció laboral. 
Per altra banda, “Projectes innovadors i experimentals” és un itinerari d’inserció laboral destinat a persones majors de 30 anys en situació d’atur, en especial aquelles de llarga durada. Es contempla un itinerari formatiu oferint accions d’orientació, assessorament, formació per tal que els participants s’incorporin al món laboral. 

Aquelles persones interessades en el projecte podran aconseguir més informació en les sessions informatives que es duran a terme a finals de més: a Roquetes, els dies 22 de gener i 5 de febrer, a les 11h, a la Sala Polivalent de les dependències municipals de Vinya d’en Petaca. A Ribes, els dies 29 de gener i 15 de febrer, a les 11h, a la sala d’actes de Can Puig. Per inscriure’s, cal dirigir-se a alguna de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), a Ribes i les Roquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada