dilluns, 8 d’octubre del 2018

Biblioteca i Món Laboral: no t’aturis!

Des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en col·laboració amb les biblioteques de Sant Pere de Ribes ha organitzat el 4rt. Cicle ‘Biblioteca i Món Laboral: no t’aturis!’ que s’ha realitzat del 2 al 4 d’octubre de 2018.
Les activitats van començar el dimarts 2 d’octubre amb un Taller per a la recerca de feina: Selecciona’t. L’actitud és feina, en el que van participar 13 persones.

El Cicle del Món laboral: No t’aturis! va continuar amb la realització de la Jornada d’Orientació sobre com millorar el meu projecte de negoci “Com donar-te a conèixer”, en la que van participar 17 emprenedor/es. Les persones que hi van assistir van aprendre a crear campanyes eficaces amb Facebook i Whatsapp Business per promocionar les seves empreses.


Per acabar amb la setmana del Món laboral es van organitzar 2 tallers d’Speed Dating a les Roquetes (dimecres 3 d’octubre) en el que van participar 23 persones i a Ribes (el dijous 4 d’octubre) en el que van participar 25 persones.


Aquest taller gratuït s'inspira en el sistema de cites ràpides que s'utilitza des de fa un temps per buscar parella.
Cada persona participant es prepara la presentació personal i disposa de tres minuts per presentar la seva candidatura. Tècnics/ques de l’Ajuntament participen com a entrevistadors i cada persona candidata ha de mirar de presentar-se a per accedir a un lloc de feina. Es tracta de realitzar entrevistes creuades on cada participant es presenta a cada entrevistador. 
Seguint amb l’edició d’altres anys, empreses del municipi i de la comarca van col·laborar per dinamitzar el taller; Espai obert la Serra, Federació d’Empresaris del Gran Penedès, Alcampo i RedBar han participat en la dinamització de la jornada i han ajudat que la simulació d’entrevista per part dels candidats/es fos més pràctica.
En aquest taller els participants van poder treballar aspectes de presentació per a una entrevista així com rebre feedback sobre aspectes a millorar. 

Arrel de les entrevistes realitzades amb les empreses, algunes persones accediran a segones entrevistes per valorar seriosament la seva candidatura a un lloc de treball i altres CV’s seran enviats a ofertes de feina que actualment hi ha obertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada