dimarts, 26 de setembre del 2017

TERCER CICLE SOBRE EL MÓN LABORAL A LES BIBLIOTEQUES

Del 2 al 5 d’octubre i sota el títol “Biblioteca i món laboral: No t’aturis!” es durà a terme el tercer cicle dedicat al món laboral a Sant Pere de Ribes. Les activitats programades, organitzades pel Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i les biblioteques municipals, tenen la voluntat de sumar esforços en temes relacionats amb el món laboral. Totes elles es faran a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes i a la Biblioteca Josep Pla de Les Roquetes i tindran un caràcter molt pràctic.

La primera xerrada, “La Xarxa i la recerca de feina” serà el dilluns 2 a les 15.30h a la Biblioteca Josep Pla i l’endemà, el dimarts 3, a la mateixa hora a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, a càrrec de Joaquim Carbonell. A més, es faran dues sessions de “Speed Dating Professional”, una modalitat de selecció de personal mitjançant trobades curtes (inspirada en el sistema de cita ràpida de buscar parella) amb la finalitat de posar en contacte persones candidates i empresàries. Seran el dimarts 3 a la Biblioteca de les Roquetes i el dijous 5 a la Biblioteca de Ribes, totes dues de 9.30 a 12h i cal inscripció prèvia (que es pot fer a les biblioteques o l’Ajuntament). 

Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer els serveis que s’ofereixen tant a les biblioteques com al Servei Local d’Ocupació, que ens alguns casos es poden complementar i oferir eines comunes, facilitant així l’accessibilitat per part dels usuaris demandants d’aquests serveis. Altres accions s’aniran realitzant al llarg de l’any de manera conjunta, així com la col·laboració en el Blog del Món Laboral http://blogdelmonlaboral.blogspot.com.es/.

La programació es veurà complementada amb la jornada d’orientació adreçada a noves iniciatives empresarials que tindrà lloc durant tot el matí del dilluns 2 d’octubre a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes per explicar a les persones participants tècniques de venda, promoció i imatge o fins i tot les possibilitats de donar continuïtat a una empresa o negoci. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada